Fotocredits: Marieke van Boven
Bananenbrood is een super lekker én verantwoord tussendoortje. Wij delen ons favoriete recept voor bananenbrood!
Bananenbrood is een heel populair tussendoortje. Bananenbrood is namelijk héél makkelijk om te maken, best gezond én super lekker! Je hebt er niet veel (gekke) ingrediënten of dure keukenmachines voor nodig. Iedereen kan dit! Er zijn online veel recepten voor bananenbrood te vinden, maar ik deel graag mijn favoriet!
Bananenbrood is een ideaal tussendoortje, maar ook lekker om te eten als ontbijt! Je kunt het een paar dagen bewaren in de koelkast of je vriest plakjes bananenbrood in die je later meeneemt naar werk of meegeeft naar school. En het is echt niet moeilijk om te maken! Ik ben zelf absoluut geen held in de keuken, maar dit kan ik. Het lukt me iedere keer! Man én kind zijn altijd heel blij als ik ‘m in de oven schuif en de heerlijke geuren door het hele huis te ruiken zijn. Tip: gebruik flink rijpe bananen, die smaken het lekkerst.
LEES OOK: Gezonde tussendoortjes voor kinderen
Het is niet moeilijk om bananenbrood te maken. Volg gewoon onderstaand stappenplan voor een overheerlijk resultaat. Wedden dat het lastig is om plakjes te bewaren voor de rest van de week? ;) Bij ons gaat het bananenbrood stiekem vaak dezelfde dag nog op.
LEES OOK: Gezonde lunch voor kinderen
Eet smakelijk!
Andere artikelen in deze categorie